Onze visie

Pragmatisme met visie

Onze visie

Realistiq kijkt naar de mens en zijn kwaliteiten; gaat op zoek naar zijn unieke talenten. Door gebruik te maken van die talenten wordt een mens gewaardeerd en gerespecteerd. Deze waardering maakt een mens gelukkig en kan daardoor minder stressvol door het leven gaan.
Realistiq laat zien waar je van nature goed bent en helpt je bij het maken van keuzes in je leven op basis van een gezond relativeringsvermogen.

 

 

Referenties

Referenties worden alleen op schriftelijk verzoek verstrekt en na akkoord van de betreffende relaties van Realistiq. Het staat bedrijven en cliënten uiteraard vrij om referenties te verstrekken of aanbevelingen op het LinkedIn-profiel te publiceren.

AANVRAAG  INFO

Lia van Schaijk

Wie ben ik?

Lia van Schaijk, sinds 2010 eigenaar van Realistiq en als allrounder meer dan 30 jaar werkzaam in diverse branches en organisaties op gebied van HR Management. Ook als HR-expert heb ik de waarde van Human Capital onder de loep genomen en op de balans gezet bij diverse bedrijven als meest waardevolle investering.

Hoe ga ik te werk?

Pragmatisch en met visie; doelgericht samen aan de slag met werkgever en werknemer, rekening houdend met de realistische haalbaarheid van de beoogde doelstellingen van alle partijen. Ik maak mensen wakker om hun droom te realiseren.

Welk talent heb ik in huis?

Mijn inlevings- en relativeringsvermogen stellen mij in staat om dilemma’s oplossingsgericht te managen, rekening houdend met systemen, processen en emoties. In het coachend begeleiden ten tijde van wenselijke of noodzakelijke veranderingen (transitiemanagement) wordt door mij een realistisch beeld geschetst van de haalbaarheid van de doelstellingen. Het vizier op het algemeen belang gericht zonder het individu uit het oog te verliezen.

 

Wat kan ik werkgevers bieden?

Onafhankelijke advisering op gebied van Human Resources in al haar facetten voor ondernemers, directies en HR-managers, rekening houdend met het algemeen belang van een organisatie zonder het persoonlijk belang van het individu uit het oog te verliezen. Ik beschik over kennis op gebied van de arbeidswetgeving, cao’s en de talrijke arbeidsrechtelijke procedures die op gebied van transitie- en personeelsmanagement kunnen voorkomen.

Wat kan ik voor werknemers betekenen?

Loopbaanadvies en coachingstrajecten voor werknemers, vastgelopen op hun loopbaanpad of onzeker zijn over hun toekomstige doelstelling. Samen een weg vinden met behulp van een z.g. persoonlijk kompas, waardoor een heldere richting kan worden ingezet.

Wat kan een student van mij leren?

Een weg vinden om heldere keuzes te kunnen maken voor studie en/of beroep. Met behulp van een nieuw ontwikkelde talentscan worden persoonlijke (latente?) talenten en de intrinsieke motivatie in beeld gebracht zodat een verantwoorde keuze kan worden gemaakt voor dat wat je echt interesseert.

Voor meer informatie:  AANVRAAG  INFO

 

Wilt u kennis maken en advies?

Bel mij voor een adviesgesprek

071 5171107

06-30060601

Stuur een e-mail

  In-Company-Workshop:

  “Navigeren met talent”

 

 Bel voor offerte:

 071 5171107

 06-30060601

 Stuur een e-mail

Wilt u kennis maken en een
loopbaan-, beroep- of studiekeuze advies?

Bel mij voor een adviesgesprek

071 5171107

06-30060601

Stuur een e-mail