Ontslag... en dan?

ONTSLAGBEGELEIDING

Gedwongen ontslag heeft een enorme impact op ons algemeen welzijn door de veranderingen voor jezelf en voor je gezin.  Realistiq inventariseert samen met jou de mogelijkheden en de valkuilen vanuit realistisch perspectief op zowel financieel als sociaal gebied.

Ontslag betekent ook meestal een periode van onzekerheid. Realistiq beperkt die periode en maakt samen met werkgever en werknemer duidelijke afspraken om voor alle partijen de emotionele en financiële  schade te beperken, zonder de persoonlijke belangen van de werknemer  te benadelen. Professionele ontslagbegeleiding door Realistiq voorkomt onderlinge strijd tussen werkgever en werknemer, waardoor met respect afscheid kan worden genomen en het vizier op de toekomst wordt gericht: het externe loopbaantraject.

 

Wie betaalt de rekening?

Ontslagbegeleiding wordt in principe door de werkgever aangeboden en betaald, als gevolg van de gemaakte afspraken in het sociaal plan of individueel gemaakte afspraken tussen werkgever en werknemer . Realistiq is bekend met de rechten en plichten van zowel werkgever als werknemer in ontslagzaken en heeft kennis in huis om maatwerk te leveren, eventueel op basis van het sociaal plan.

Heb je vragen over ontslagbegeleiding?

Realistiq acteert daadkrachtig en begeleidt de kandidaat door alle processen van de ontslagprocedure. Samen met betrokken kandidaat wordt de weg naar een nieuwe arbeidsrelatie gezocht, gebruikmakend van sociale media en persoonlijke netwerken.

info@realistiq.nl  of stuur een bericht via  AANVRAAG  INFO

Meer informatie over onze andere diensten voor werknemers?

Wilt u kennis maken en advies?

Bel mij voor een adviesgesprek

071 5171107

06-30060601

Stuur een e-mail

  In-Company-Workshop:

  “Navigeren met talent”

 

 Bel voor offerte:

 071 5171107

 06-30060601

 Stuur een e-mail

Wilt u kennis maken en een
loopbaan-, beroep- of studiekeuze advies?

Bel mij voor een adviesgesprek

071 5171107

06-30060601

Stuur een e-mail